2. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

sekretar.ee saab uue näo

// //<![CDATA[ <!-- /* Font Definitions */ @font-face { panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; font-size:12.0pt;"Times New Roman"; mso-fareast-"Times New Roman";} a:link, span.MsoHyperlink {color:#666666; text-decoration:none; text-underline:none; text-decoration:none; text-line-through:none;} a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed {color:#606420; text-decoration:underline; text-underline:single;} p { margin-right:0cm; margin-left:0cm; font-size:12.0pt;"Times New Roman"; mso-fareast-"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt;} div.Section1 {page:Section1;} --> //]]>// ////

Hea sekretar.ee lugeja!

Suvepuhkuste aeg on läbi saamas ning uus sügishooaeg peale hakanud. Sügis on ikka uute alguste aeg ja nii alustab ka sekretar.ee sel sügisel natuke teistmoodi.

Oktoobri keskel teeb sekretar.ee läbi totaalse muutumise ning saab endale täiesti uue ja atraktiivse väljanägemise. Uuenduskuur ei piirdu aga vaid välise küljega - sisugi peab sellega ühte sammu astuma ning tahame sekretär.ee lugejale pakkuda senisest enam erialaseid teadmisi ja nippe, kuidas oma ametis edukas olla.

Kindlasti ei jää tähelepanu alt välja ka meelelahutuslikumat laadi rubriigid ning kasulikud soovitused, kuidas alati heas vormis olla ning särav välja näha.

Kutsun Sindki selles uuenemise protsessis osalema! Kirjuta aadressil [email protected] ja anna teada, millest sooviksid rohkem teada saada ning kuidas saame Sulle paremini abiks olla.

Teeme koos sekretäri-elu paremaks!

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700